Rosa Graf producten

Sinds de oprichting in 1926 heeft Rosa Graf zich ontwikkeld tot een wereldwijd geëtableerd cosmeticamerk, exclusief voor de professionele schoonheidsspecialiste. Rosa Graf staat voor eerlijke huidverzorgende & huidverbeterende cosmetica op basis van puur plantaardige ingrediënten. Werkstoffen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze het herstellend vermogen van de huid stimuleren en die uiterst vriendelijk zijn voor de huid.

Onze missie: op een natuurlijke manier mooi ouder worden.

Geen enkele crème of serum kan je huid beschermen tegen het natuurlijke verouderingsproces. Maar als kwalitatief goede cosmeticaproducten op de juiste professionele manier worden gebruikt, kunnen ze er wel voor zorgen dat je het verouderingsproces vertraagt. En dat betekent dat je mooier oud wordt en er beter uitziet.

Rosa Graf’s missie bepaalt ook nu nog, bijna 100 jaar later, de filosofie achter onze producten en salonbehandelingen: natuurlijk mooi ouder worden. Deze overtuiging zit in ons DNA en dat vind je terug in íeder potje en tijdens iedere behandeling.Rosa Graf stamt uit het gerenommeerde Duitse cosmeticahuis Heitland & Petre. Alle producten worden in ons eigen laboratorium ontwikkeld, dierproefvrij getest en ook de productie vindt in eigen huis plaats.

Het grote voordeel hiervan: je kunt eindeloos variëren met de verschillende Rosa Graf producten. Mix & match luidt het motto.

Rosa Graf biedt een breed en diep assortiment hoogwaardige huidverzorgende, huidverbeterende en wellness-producten. Voor ieder huidtype en voor ieder huidprobleem biedt Rosa Graf een oplossing in de vorm van salonbehandelingen en verkoopproducten in verschillende prijsklassen.

 

 

Overzicht gezichtsbehandelingen, huidverzorging, make-up in omgeving Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg